Check up @pusrawi jln tun razak

Hr ni kn pg spital pusrawi wt check up.mujur ada wifi.xde la boring menunggu.ni nmpk gaya smp solat jumaat gk br selesai ni.br 1st time gn app wordmobi.crash plak bl nk upload image.hmm menunggu result xray yg xsiap2 lg.dh la td kena bukak bj.dpn2 doc perempuan plak tu.aiseh.

Posted by Wordmobi

starting back again…

G.I. Joe: Rise of Cobra

gijoe-new-ppgijoe-new-pp2gijoe-new-pp31gijoe-new-pp4gijoe-new-pp5gijoe-bw-poster-baroness-med-sizedgijoe-bw-poster-duke-med-sizedgijoe-bw-poster-ripcord-med-sizedgijoe-bw-poster-snake-med-sized

Transformers 2: Revenge of the Fallen

its been quite a while..hehe well now i m back..

start with most anticipated film..a-must-see film for me la…

teaser-poster

t11acreeconcept1jetfirefanconceptart1jetfirefanconceptart2tf2ravage

u can download the trailer here (clear version maa..not youtube)

aku bukan superstar

semalam lepak fac,siapkan slide presentation n repot ttg ethic..dr ptg smp mlm lepak fac..perghh rajin seh..(padahal dh tpaksa last minute nye keje,esok nye dh nk present ni..huhuhu)

xkisah la..kebetulan ade plak grup member bg klip pasal PROJEK POP | Aku Bukan Superstar

layan…

Andai aku Pasha Ungu
semua wanita kan memburuku
Bila aku Ariel Peterpan
kau yakin ngefans karena urang keren

Sexy badannya.. Mulan Jameela
cantiknya dia seperti aku
Giring Nidji sahabat aku
dekat denganku.. dialah aku..

Tapi kenyataan aku bukan siapa-siapa
kuingin engkau mencintaiku apa adanya

Ku bukan superstar kaya dan terkenal
Ku bukan saudagar yang punya banyak kapal
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai

Haa haa haaa… Haa haa haaa…

Andai ku Letto wis pasti aku wong jowo
Tapi kenyataan aku bukan siapa-siapa
kuingin engkau mencintaiku apa adanya

Ku bukan superstar kaya dan terkenal
Ku bukan saudagar yang punya banyak kapal
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai

Kata orang ku mirip Glenn Fredly
suara merdu, wanita jatuh hati
Namun semua itu hanya mimpi bagimu woohoo~

Jadi… semua itu hanya mimpi?
Ya iya laah… masya ya iya dong
duren aja dibelah bukan dibedong

Ku bukan superstar kaya dan terkenal
Ku bukan saudagar yang punya banyak kapal
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai

Kamu bukan super, kamu bukan setar
Kalo digabungin kamu bukan supersetarr..
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah orang yang ingin dicintai
Haa haa haaa… Haa haa haaa…

ps:epl stuff all the big four win tonite,darn chelsea win big…nvm man u oso win hehe hot rooney..keep on scorin..

Selamat Hari Raya

selamat hari raya

Apa yg menarik raya tahun ni?hmm..

  • duit raya still dapat laie,walaupun aku ni dh terlalu veteran kot nk dapat duit raya,maybe sebab lum kawin laie kot..hehe.br smlm dapat.makcik aku bg hehehe..peh.segan tp org dah bagi.amik je ler…hehe
  • baju raya xbeli laie..xtau nk beli ape pun.baju melayu pun tahun2 lepasnye…xtau nk beli pe.ptg ni ajak seseorang temankan g masjid india cari barang.ah lupa plak.mm mak aku kim barang…aa xbeli laie..sori mak.=p..
  • first time wt kad raya utk kompeni.tau xlawa kn.mm xlawa ke pe tu aku redha kan saja kutukan2 korg.seseorang itu pun dh senyum kambing n kutuk2 kad raya aku ni..hehe xpe3 ..
  • cuak sket nk balik raya kali ni pas baca berita ni.Ya Allah permudahkan la perjalanan ku pulang menemui keluargaku di hari lebaran ni.moga selamat sampai dengan izinMu..

Selamat Hari Raya ,maaf zahir batin.peace (“,)

Koizora a.k.a Sky of Love

erks…uwarggggghhhh ngantuknye..

tido lewat mlm ni terpaksa kerna ade bnyk keje nk kene setelkan dhla internet lembap,torrent ke xtorrent sama je..hampehs tul. walaubagaimanapun dalam kesibukan itu teringat ada citer baru download dari mrpeco. Namun xdapat download habis (kt mrpeco nye blog die dh separatekan fail2 tu jadi 3 part,dapat dunlud 1st part je..yg lain2 ntah xdapat bukak.maybe codec kot ,ntah r)so aku  cari alternative lain mengoogle utk mentorrent cerita hit kt Japan yg diadaptasi dari novel. 

..adalah aku melihat cerita ini adalah kerna chick citer ni semata mata,Yui Aragaki.n by the recent comment from people that saw this movie sblm aku..

1st tgk lakonan awek nie masa citer my boss my hero..citer kelakar x ingat..kawaiii ho ho ho..

source from mrpeco:

 

 

 

 

 

Title: Koizora
Also known as: Sky of Love
Genre: Romance Drama
Language: Japanese
Country: Japan
Year: 2008

Cast:
Yui Aragaki as Mika
Haruma Miura as Hiro

Synopsis:
The cell-phone novel that moved 11 million to tears.

Uploaded to a cell-phone website, this tale of an average girl’s three stormy years of high school, a saga of love, rape, pregnancy, miscarriage, parting, and reunion, is in fact a true story. Striking a chord with many women, its popularity spread like wildfire by word of mouth, and published in book form was an instant best-seller, with 1.3 million copies snapped up in only three weeks. The work is a true phenomenon of the emerging cell-phone society.

btw aku skang tgh dunlud citer ni kt sini .

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.